Mentale brandstof voor jezelf

Onze prestatiepsychologen begeleiden topsporters, presteerders, talenten, werknemers, ondernemers die op welk gebied dan ook meer uit zichzelf willen halen:

Mentale brandstof voor je team

Onze prestatiepsychologen begeleiden teams, afdelingen, projectgroepen en samenwerkingsverbanden in allerlei takken:

Mentale brandstof voor bedrijven

Onze prestatiepsychologen adviseren leidinggevenden, ondernemers, directieleden, afdelingen:

  • Sportorganisaties die betere mentale prestaties mogelijk willen maken
  • Bedrijven die betere mentale prestaties willen faciliteren

Mentale brandstof

Onze workshops, trainingen en programma’s geven mentale energie. Het zijn brandstoffen waarmee je direct gas kunt geven en waar je langere tijd op kunt vlammen. Mentale brandstof is een product van je mindset, gedrag en de cultuur waar je deel vanuit maakt. Bewust worden van dat krachtenveld is het halve werk. De handvaten en technieken leren je vervolgens om mentaal scherper te worden. Zodat je erna op eigen houtje met meer plezier en voldoening, beter leert presteren.
Je kan denken aan:

  • Kickstarts: programma’s of inspiratiesessies rondom thema’s zoals veerkracht, motivatie, teamwork
  • Professional peptalks: mentale training die focust op je sterke punten versterken, zonder voorbij te gaan aan je kwetsbaarheden.
  • Dromenbouwers: programma dat concreet vormgeeft aan wensen voor je leven, loopbaan of bedrijf en aanzet tot inspirerende acties.
  • Teamversterkers: sessie(s) die ongeschreven regels en patronen in jullie team zichtbaar en tastbaar maakt. Handvaten voor soepelere samenwerking.
  • PrestatiecultuurBoost: het samenspel van mindset, gedrag in cultuur in kaart. Advies van strategie tot handvaten voor bevlogen teamleden.